Fan av Jimi Hendrix?

Er du fan av Jimi Hendrix og spilleautomater? Da finnes faktisk den perfekte spilleautomaten for deg. Du kan for eksempel spille på den hos det norske nettcasinoet Guts – les en anmeldelse her.

Jimi Hendrix er kjent som en av verdens største gitarister, og han gjorde også suksess som sanger og låtskriver. Det er ikke uten grunn at de fleste gitaristene nevner han som sin største inspirasjonskilde med tanke på at han var en av de som behersket de fleste stiler på gitaren og at han hadde en helt vanvittig teknikk, kontroll på feedback og skikkelig stilig bruk av effektpedaler. Han slo først igjennom i 1966 med The Jimi Hendrix Experience i England. Året etter slo han gjennom for fullt i USA på Monterey Pop Festival og statusen som ikon ble befestet i 1969, på den legendariske Woodstock-festivalen. Karrieren ble dog ganske kort, ettersom han døde i 1970 etter å ha blandet sovepiller med alkohol.

Lansert i 2016

Spilleautomaten har eksistert en stund, men den ble lansert på nytt blant annet med bedre grafikk i april 2016. Spilleautomaten er en del av NetEnts serie NetEnt Rocks, med fokus på rockere som Jimi Hendrix, Guns N’Roses og Mötorhead. Konseptet er like enkelt som det er genialt, ditt favorittband, din favorittmusikk og muligheten til å vinne store penger gjennom gode bonusmuligheter. Noen rockelegender er udødelige, og NetEnt ville ha spill med flere av disse, så nå er altså Jimi Hendrix og hans musikk udødeliggjort igjen via et nytt spill.

Spillet er en videoautomat hvor du har fem hjul, 3 rader og 20 linjer med gevinstmuligheter. Spillet har en rekke bonusmuligheter og spennende symboler. I løpet av spillet får du høre noen av Hendrix sine beste låter mens du får mulighetene til gratis spins, respin og ikke minst mynter. Du kan for eksempel vinne tre forskjellige gratis spins som er navngitt etter tre av låtene til Hendrix, nemlig Crosstown Traffic, Little Wing og Purple Haze.

Hvem er automaten for?

Spilleautomaten har uten tvil appell til den litt eldre garde, ettersom det er snakk om en gammel legende innen musikken. Kanskje vedkommende til og med er ekstremt opptatt av musikk? Men maskinen kan på grunn av grafikken sin også ha en appell til de som er litt yngre. Det er lagt mye tid og penger i å få Hendrix til å være så lik som mulig, helt ned til mimikken hans, og hans spesielle måte å bevege seg på, spesielt når han spilte musikken sin.

Dette er et spill som egner seg for både nybegynneren og de som er mer erfarne, ettersom spillet har enkle regler og greie bonusordninger som kan gi store gevinster. Er spillet noe for deg? Det er jo alt etter hva du foretrekker når du skal spille. Liker du den litt psykedeliske stilen på spilleautomaten er det jo helt glimrende for deg. Symbolene i spillet er fra en tid da flowerpower og kjærlighet var i høysetet og det betyr at du får symboler med fredstegn, hjerter, psykedeliske blomster og Jimi Hendrix.

Jimi Hendrix er en spilleautomat som man fint kan begynne å spille med, og da finner man jo ut om man liker den type spilleautomater eller foretrekker andre. Men det er et godt startsted hvor du får muligheten til å teste ut forskjellige bonusordninger, det å satse og det å vinne. Det fine er at man kan følge med på NetEnt og se hvilke artister de skal ta for seg senere, om de har tenkt å lage flere automater med samme tema. En ting er sikkert, serien deres med rockestjerner ser ut til å ha vært en stor suksess.

Privacy Policy